Vi söker en nytänkande säljare!

Nu tar vi steget in i framtiden genom strategisk positionering och närvaro i digitala kanaler!

Vi söker en nytänkande säljare som vill vara med i vår tillväxtresa med målsättning att stärka våra positioner som den bästa leverantören av webbaserade chefsstöd inom Personal & Hälsa. Miljödata AB har sitt kontor i Karlskrona med kunder i hela landet.

Vi på Miljödata står inför en spännande framtid med fortsatt tillväxt och söker nu en kommunikativ och samarbetsvillig säljare. Du bör ha känsla för eller erfarenhet av att sprida säljande kommunikation samt hitta leads via digitala kanaler. Denna roll kommer att ge möjligheter för utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kollegorna på Miljödata i samverkan med kunder och partners.

Är du ambitiös, driven och har erfarenhet av uppsökande försäljning och marknadsföring?

Är du kreativ och nyfiken på digitala kanalers genomslagskraft och användningsområde för att driva affärer? Då är du den vi söker!


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Förväntningarna på dig är att ta ansvar för och driva vår säljprocess och kundbearbetning av befintliga och nya kunder, där merförsäljning på befintliga kunder är ett uttalat mål.

Detta görs bl.a. genom att skapa sälj- och varumärkesdrivande aktiviteter genom uppsökande arbete samt via digitala kanaler. Tillsammans med teamet fortsätter du att driva och utveckla vår nya digitala marknadsstrategi för att nå nya kunder.

Det kommer att krävas god förståelse för helheten från försäljning, order, leverans, fakturering till support. Du kommer att få särskilda ansvarsområden relaterat merförsäljning på befintliga kunder, där del av ansvarsområdet innefattar marknadskommunikation i digitala kanaler.

Rollen som säljare ingår i befintligt säljteam där man tillsammans jobbar mot gemensamma säljmål enligt den upprättade affärsplanen. I rollen som säljare rapporterar till säljchefen.

Din profil

Vi söker dig som har fullgjord gymnasieexamen med erfarenhet av uppsökande telefonförsäljning eller liknande säljarbete. Du förväntas att ha erfarenhet och intresse för försäljning och marknadsföring genom samtal, utskick eller digitala medier. Det är meriterande med någon form av marknads- och/eller försäljningsutbildning.

Vi ser gärna att du är nyfiken på eller har erfarenhet av kommunikation inom sociala medier, mailutskick eller andra digitala annonsplatser.

Vi vill att du besitter en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift, goda kunskaper i Microsoft Office.

Vi kommer särskilt att beakta dina personliga egenskaper inom Försäljning, Samarbete, Kommunikation, Anpassning och Självkännedom.

Tjänsten är heltid, resor i tjänsten kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning.


Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Ansök här - har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ola Johansson som nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Tillbaka till nyhetslistan

Senaste Nyheterna