Vill du komma i kontakt med oss?

Är det något du undrar eller bara vill komma i kontakt med oss så kan du enkelt både skicka e-post och ringa. Och har du vägarna förbi vårt huvudkontor i Karlskrona, är du alltid välkommen in på en kopp kaffe.

Post- och besöksadress: Ronnebygatan 46, 371 87 Karlskrona
Växeltelefon: 0455-33 35 30
Support:  support@miljodata.se
Karriär: jobb@miljodata.se

Dataskydd och personuppgifter:
dataskyddsombud@miljodata.se

Fjärrsupport:  Klicka här

Jobba hos oss

Det vi försöker göra är ibland riktigt svårt, ibland stökigt och ibland oerhört frustrerande. Men det är klart att det inte är enkelt att skapa världens bästa system för personal- och arbetshälsofrågor. Men oj vad vi kämpar med det varje dag. Och så oerhört kul vi har på vägen. För det är verkligen kul att jobba mot ett mål tillsammans. Vill du bli en av oss så får du väldigt gärna höra av dig. Ibland söker vi personer till specifika tjänster men det är helt okej om du vill skicka in en spontansökan som berättar vem du är och varför du vill jobba med oss.
Skicka din ansökan till jobb@miljodata.se 

 

Just nu söker vi 2 säljare. Läs mer om tjänsten här!

Våra produkter

Miljödata har funnits i mer än trettio år och under den tiden har vi lagt en massa kraft på att vidareutveckla funktionaliteten i våra produkter och tjänster. Det har varit helt rätt och fungerat jättebra och vi har de senaste åren också känt att vi skulle behöva göra en del andra förändringar. Därför har vi det senaste året jobbat med vårt varumärke, hur vi ser ut och sättet vi pratar på – hur våra kunder och användare upplever oss. Vi kommer fortsätta jobba med denna uppdaterade version av oss själva men redan nu kommer du märka att vår logotyp, färger, webbplats och namn på tjänster, existerar i en ny kostym.

Så med den nya kostymen, men med samma funktionaliteter och stöd i våra lösningar så säger vi - välkommen till ett uppdaterat Miljödata.

Vi hoppas och tror att du kommer att tycka om det.

Våra produkter