En smartare, effektivare och allt igenom bättre hantering av sjukfrånvaro och rehabprocess – det är vad ni kommer få. En organisation med kunskap, kompetens och möjlighet att fokusera på de viktigaste sakerna – det är vad ni kommer bli. Adato är ett heltäckande verktyg för sjukfrånvaro och rehab som kommer se till att ni har rätt förutsättningar för att skapa en trygg och bra vardag för alla människor i er verksamhet

Adato

Du kan känna dig trygg för du har överblick

Oavsett var i processen du och dina medarbetare befinner er, är Adato verktyget som ger alla inblandade en fullständig överblick och en större trygghet. Och när du har överblick och känner trygghet, kan du fokusera på det viktigaste – att få personalen att må bra och fungera i arbetsvardagen.

Fokusera på att vara en ledare istället för att jaga efter information

En organisation genererar mycket information och många dokument. Vi kan inte lösa allt men med Adato behöver du inte tänka på att hela tiden jaga informationen om sjukfrånvaron eller rehabläget just nu – istället bevakas den automatiskt med uppdateringar av ert integrerade PA-system och utskick av e-post till de som behöver informationen.

Fatta de bästa besluten med fakta precis som du vill ha den

Med Adato får du tillgång till all relevant data och statistik kring er organisations sjukdoms- och rehabsituation. Du kan själv välja vad som är viktigast för dig just nu och sätta ihop rapporter på olika sätt för att de skall passa olika syften och mottagare. Rätt statistik till rätt person ger er möjlighet att fatta effektiva beslut och hjälpa medarbetare i deras olika situationer.

Dina medarbetare är i centrum så låt informationen följa dem

Det sker förändringar i roller och ansvar, karriären tar olika vägar. Men istället för att behöva tänka på att flytta information och data beroende på vem som är medarbetarens gamla, nya, kommande chef, är Adato strukturerat med smarta kopplingar mellan informationen och den enskilda individen. Vilket gör att både medarbetare och chef hela tiden har tillgång till rätt material att arbeta med. Inga utmaningar med att uppdatera tillgång, rättigheter eller annat utan omedelbart rätt information om rätt individ.

Sluta känna dig vilsen utan låt dig guidas och stöttas

Guider, hjälp och stöttning när ni som bäst behöver det – det är så vi byggt Adato. Aldrig kommer du ha långt till information och instruktioner då detta finns bara ett klick bort, smart kopplat till den del av Adato som du använder just nu. Och skulle du mot förmodan behöva ännu lite mer hjälp, finns de smarta och stöttande personerna i vår support att ringa, maila eller chatta med.

 

GDPR-uppfyllande

Vi har byggt in stöd för smart hantering av GDPR-frågor

Single sign on

Har ni flera av våra tjänster, kan användare enkelt växla mellan systemen med samma inloggning.

Gallring av data

Genom att ni sätter upp rutiner så sköter systemet automatisk gallring av all data och alla dokument.

Egna snabblänkar

Möjlighet att lägga till egna unika snabblänkar från startsidan.

Intygshantering

Hantera alla aktuella intyg på ett säkert sätt. Vi ger er påminnelser om när intyg löper ut.

Lättanvänt

Samtliga tjänster har användbarhet i fokus.

Komplettera denna produkten med

Miljödata har funnits i mer än trettio år och under den tiden har vi lagt en massa kraft på att vidareutveckla funktionaliteten i våra produkter och tjänster. Det har varit helt rätt och fungerat jättebra och vi har de senaste åren också känt att vi skulle behöva göra en del andra förändringar. Därför har vi det senaste året jobbat med vårt varumärke, hur vi ser ut och sättet vi pratar på – hur våra kunder och användare upplever oss. Vi kommer fortsätta jobba med denna uppdaterade version av oss själva men redan nu kommer du märka att vår logotyp, färger, webbplats och namn på tjänster, existerar i en ny kostym.

Så med den nya kostymen, men med samma funktionaliteter och stöd i våra lösningar så säger vi - välkommen till ett uppdaterat Miljödata.

Vi hoppas och tror att du kommer att tycka om det.

Våra produkter