Vi finns för att er organisation ska må bättre

Vi har till och med byggt in det i vår mission, i anledningen till varför vi finns till. Där säger vi ”Varje dag bygger vi lösningar, människor och organisationer” och tvekar inte för en sekund på att just så är fallet. Vi kodar, projektleder, säljer, testar, utbildar och en massa andra liknande saker – men allt det där görs inte för sin egen skull. Det görs för att i slutändan bygga människorna på arbetsplatsen, för att skapa rätt förutsättningar för den goda arbetsplatsen, för att just din organisation skall må bra och må bättre.

Idag är vi nästan 20 personer som alla, mer eller mindre, har en ganska enkel anledning till varför vi jobbar på Miljödata – vi vet att om arbetet med personal och arbetsmiljö är enkelt, strukturerat, smidigt och tydligt, blir allting så väldigt mycket bättre för både chefer och medarbetare. Och alla vi, oavsett om vi jobbar med utveckling, försäljning, support, ekonomi eller annat, har därför gjort det till vårt uppdrag att skapa de absolut bästa systemen för just dessa frågor.

Människor i rörelse

Miljödata 2020 fortsätter utvecklas och växa. Vi gör det i takt med att våra tjänster blir mer och mer efterfrågade. Men vi gör det i lagom takt, på vårt sätt. Vi har inga planer på att bli en jätteverksamhet utan det fina ordet "lagom" passar oss just...lagom. 

 

Snabbfakta

  • Miljödata grundades 1988
  • Har organisationsnummer 556324-4036
  • I mars 2020 så är vi 19 kollegor
  • Vår VD heter Erik Hallén
Våra produkter

Miljödata har funnits i mer än trettio år och under den tiden har vi lagt en massa kraft på att vidareutveckla funktionaliteten i våra produkter och tjänster. Det har varit helt rätt och fungerat jättebra och vi har de senaste åren också känt att vi skulle behöva göra en del andra förändringar. Därför har vi det senaste året jobbat med vårt varumärke, hur vi ser ut och sättet vi pratar på – hur våra kunder och användare upplever oss. Vi kommer fortsätta jobba med denna uppdaterade version av oss själva men redan nu kommer du märka att vår logotyp, färger, webbplats och namn på tjänster, existerar i en ny kostym.

Så med den nya kostymen, men med samma funktionaliteter och stöd i våra lösningar så säger vi - välkommen till ett uppdaterat Miljödata.

Vi hoppas och tror att du kommer att tycka om det.

Våra produkter