Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att arbeta med några av Sveriges största företag och kommuner för att utveckla marknadsledande systemstöd inom arbetsmiljö. Du kommer att ha möjlighet att påverka utvecklingen av produkterna och tjänsterna, från koncept och planering till implementering och utvärdering.

Den anställdes uppgifter är skyddade enligt GDPR

Ta Nästa Steg

För att bli en del av vårt team, vänligen registrera dig på vår karriärsida och skicka in din ansökan. Vi letar alltid efter talangfulla och passionerade människor som kan hjälpa oss att växa och utvecklas. Registrera dig här!

Som en anställd hos oss kommer du också att ha möjlighet att vara med och utveckla marknadsledande systemstöd inom arbetsmiljö. Vi uppmuntrar våra anställda att komma med nya idéer och lösningar för att förbättra våra produkter och tjänster. Vi har en kultur som främjar samarbete och öppen kommunikation, och vi tror på att ge våra anställda frihet under ansvar för att uppnå våra gemensamma mål.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team av passionerade individer som vill göra en verklig skillnad inom arbetsmiljöområdet.

Våra produkter