Miljödata är inne i en spännande expansionsfas och söker därför fler ambitiösa medarbetare. Vi brinner för att hjälpa våra kunder inom arbetsmiljö och personalhälsa. Våra system är marknadsledande stöd för att digitalisera arbetet inom detta område. Just nu söker vi en säljare att ingå i vårt team i Karlskrona.

bra gemenskap på kontoret med anställda samlade runt en planering på bordet ;

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

 

Som säljare hos Miljödata ansvarar du för att driva säljprocess och kundbearbetning framåt, där nykundsbearbetning och merförsäljning på befintliga kunder är ett uttalat mål. Du skapar sälj- och varumärkesdrivande aktiviteter genom uppsökande arbete samt via digitala kanaler.
 
Det kommer att krävas god förståelse för helheten från försäljning, order, leverans, fakturering till support. Du kommer att få särskilda ansvarsområden relaterat merförsäljning på befintliga kunder.
 
Du kommer ingå i ett befintligt säljteam där man tillsammans arbetar mot såväl gemensamma som individuella säljmål enligt den upprättade affärsplanen. Du rapporterar till försäljnings- och marknadsföringschef.
 
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: 
  • Arbeta med hela kundprocessen från prospektering, framtagande av offerter, införande och uppföljning av systemanvändning där du projektleder och ansvarar för uppstart hos kund
  • Uppsöka, bearbeta och sälja in Miljödatas system inom arbetsmiljö och personalhälsa till offentliga och privata organisationer samt svara på upphandlingar
  • Arbeta för att nå företagets, teamets och individuella aktivitets och försäljningsmål
  • Prospektering och uppsökande försäljning via telefon, mail, sociala medier mm.
  • Utbilda kund i våra system både hos kund, via web och/eller demos
  • Förhandling och granskning av avtalsvillkor
  • Aktivt arbete för ökad kundnöjdhet och ökat systemanvändande
  • Nätverkskapande och spridande av marknadsmaterial via sociala kanaler

 

Din profil

 

Vi ser gärna att du som söker har en marknads- eller försäljningsutbildning på eftergymnasial nivå. Du har erfarenhet av försäljning och god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Vidare kräver rollen B-körkort. Har du erfarenhet av CRM eller liknande system ses detta som meriterande.
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som driver kunddialoger, har starkt resultatfokus och tar initiativ till merförsäljning samt prospektering och nykundsbearbetning. Du kan hantera oväntade situationer med ett bevarat lugn och fokus. Din samarbetsförmåga är god och du utbyter gärna erfarenheter, information och idéer med andra. Du kommunicerar på ett tydligt, enkelt och effektivt sätt och tar ansvar för din egen utveckling samt använder medvetet dina styrkor.

 

Denna rekrytering görs i samarbete med Unik Resurs. Läs mer och ansök tjänsten här!

Våra produkter