Vi på Miljödata är inne i en spännande expansionsfas och söker därför fler ambitiösa medarbetare. Vi brinner för att hjälpa våra kunder inom arbetsmiljö och personalhälsa. Våra system är marknadsledande stöd för att digitalisera arbetet inom detta område och vårt mål är att våra system skall hjälpa till med att få organisationer och personal att må så bra som möjligt. Genom våra system ser vi till att organisationer på ett självklart sätt har tillgång till rätt underlag för de diskussioner och beslut som rör deras personal. Miljödata är ett litet familjärt bolag och här får du möjlighet att arbeta för en arbetsgivare som värnar om sina medarbetare. Det innebär också stor variation av arbetsuppgifter samt frihet och möjlighet att påverka. 
Människor som tittar på dator för att se personalärenden ;

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som supporttekniker kommer du främst arbeta med problemlösning. Uppgifterna kan exempelvis handla om att analysera data, undersöka systemkod, buggar och/eller inställningar som genererar problem hos kunden. Huvuduppgiften är att lösa kundens frågor samt vara rådgivande. Arbetet sker i ett team som har gemensamt ansvar för hantering av alla kundfrågor och där du behöver förmåga att arbeta och prioritera i ett bitvis högt tempo.
 
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

o   Teknisk konsultation till kunder gällande våra system - via mail, skärmdelning mm.
o   Dialog med teamet och utvecklingsavdelningen kring eventuellt buggar och rättningar.
o   Hantera teknisk uppstart av ny kund, installationsuppsättning samt annan teknisk bevakning och avhjälpning.
o   Ta del av kommande versions- och systemförändringar och vara inläst på dessa inför kommande releaser.
o   Tillsammans med övriga supporttekniker ansvara för installationer, konfigurationer, uppdateringar och andra tekniska beställningar och uppdrag från kunder.
o   Bidra till ökad kundnöjdhet, effektivitet i teamet samt på bästa sätt finnas som stöd till våra kunder.

 

Din profil

Vi ser gärna att du har en utbildning som systemvetare, It-tekniker, utvecklare eller annan för tjänsten relevant inriktning. Du har erfarenhet av teknikrelaterat arbete där du hanterat nätverk, servrar, databaser, programmering eller liknande. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska.
 
Som person är du lösningsorienterad och brinner för att på ett självständigt och effektivt vis lösa de problem som uppstår. Du gillar att skapa nya och utveckla befintliga arbetssätt tillsammans med dina kollegor för att hjälpa till att driva organisationen framåt. Din analytiska förmåga är god och du är även tekniskt kunnig. Du tycker om att hitta rutiner som fungerar och sätt att lösa problem på som är till stor hjälp för kunden.
 
Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö i centrala Karlskrona men även en flexibel arbetsplats med visstid på hemmakontoret.  

Denna rekrytering görs i samarbete med Unik Reurs. Läs mer och ansök tjänsten här!

Våra produkter