Miljödata är inne i en spännande expansionsfas och stärker sitt utvecklingsteam med systemutvecklare. Som systemutvecklare hos oss jobbar du med att lyfta våra tjänster till en helt ny teknikstack. Du kommer också att jobba med att utveckla nya features och funktioner i Miljödatas lösningar.

nöjda medarbetare visar system för kunder

Om Dig

Vi ser gärna att du är en innovativ och kreativ systemutvecklare som trivs med att tänka utanför boxen. Du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom systemutveckling. Vi tror att du gillar allt kring utveckling som test, integrationer, automation och drivs av att ha ett stort eget ansvar för att göra det där lilla extra. Du är kommunikativ, ansvarstagande och noggrann. Du kan arbeta självständigt men är också en god lagspelare som gillar prestigelöshet och att samarbeta med andra. Här handlar det om att jobba tillsammans i team, dela med sig av sin kunskap och sina idéer för att skapa delaktighet då vi tar många gemensamma beslut om teknikval, arkitektur och processer.

Du har med stor sannolikhet en erfarenhetsbakgrund inom C# / .NET Core och SQL server och det är lite extra meriterande om du har erfarenhet inom något eller några av följande områden: Scrum, Git, CI/CD, TDD, REST, Razor eller Blazor. 

Om Rollen

Den här tjänsten passar dig som brinner för systemutveckling och vill utveckla lösningar som bidrar till samhällsnytta på riktigt. Miljödata är ett privatägt produktbolag och utvecklingsteamet styr själva teknikval, metodik och processen för arbetet. Vi jobbar efter en hybridlösning som innebär att du har stora möjligheter att jobba på distans såväl som i våra fräscha kontor i centrala Karlskrona. Vi prioriterar personlig utveckling och erbjuder goda möjligheter att utforska och implementera nya idéer. Som en del i utvecklingsteamet kommer du främst att jobba med systemutveckling inom C#, Blazor och SQL Server. Du får dessutom möjlighet att jobba väldigt varierat med arbetsuppgifter inom följande områden:

TDD, Databasdesign, Integrationer, REST-API, Arkitektur och Prototyparbete.

 Om Oss

Miljödata är ett framgångsrikt, familjärt produktbolag och hos oss får du möjlighet att sitta i centrala, nyrenoverade kontor och arbeta hos en arbetsgivare som värnar om sina medarbetare. Det innebär också stor variation av arbetsuppgifter samt frihet och stor möjlighet att påverka. Målsättningen för tjänsterna och våra system är att hjälpa, skapa ett värde för andra och på så sätt bidrar vi till samhällsnytta.

Miljödata har en ledande position på vår marknad och vi säljer egenutvecklade tjänster inom arbetsmiljö och hälsa till Sveriges offentliga sektor och stora privata företag. Vår stora och breda kundbas borgar för trygghet och stabilitet, även vid svängningar i konjunkturen.

Miljödata finns för att våra kunder och deras medarbetare ska må bättre. Vi har till och med byggt in det i vår mission. Där säger vi: ”Varje dag bygger vi lösningar, människor och organisationer” och vi tvekar inte för en sekund på att just så är fallet. Vi utvecklar, projektleder, säljer, testar, utbildar och en massa andra liknande saker – men allt det där görs inte för sin egen skull. Det görs för att i slutändan bygga människorna på arbetsplatsen, för att skapa rätt förutsättningar för den goda arbetsplatsen, för att organisationer skall må bra.

Läs gärna mer om oss Här!

 

Kontaktinformation

Om du är intresserad av att jobba hos Miljödata eller vill veta mer om tjänsten så är du mer än välkommen att kontakta Anders Johansson, utvecklingschef på Miljödata anders.johansson@miljodata.se

 

Välkommen med din ansökan!

Våra produkter