Senior Fullstackutvecklare till Miljödata, Karlskrona! 

Miljödata växer och stärker nu sitt utvecklingsteam med en senior Fullstackutvecklare. Du kommer få chansen att hjälpa till att lyfta våra produkter till en ny teknikstack/arkitektur, samt jobba med att ta fram nya features i våra lösningar. Vi vill att du ska vara med på tillväxtresan och forma det framtida Miljödata!  

Om Oss 

Vi söker en resursförstärkning i vår framtida verksamhet för vidareutveckling av våra webbaserade produkter. Miljödata är ett litet familjärt bolag och här får du möjlighet att sitta nyrenoverade lokaler och arbeta för en arbetsgivare som värnar om sina medarbetare. Det innebär också stor variation av arbetsuppgifter samt frihet och möjlighet att påverka. Målsättningen för produkterna och systemen är att hjälpa, skapa ett värde för någon annan och på så sätt bidrar du till samhällsnytta. Här handlar det om att jobba tillsammans i team, dela med sig av sin kunskap och skapa delaktighet. 

Miljödata har en ledande position på marknaden och säljer egenutvecklade produkter inom arbetsmiljö och hälsa till Sveriges kommuner och stora privata företag. Med en stadig tillväxt satsar nu företaget ytterligare genom att rekrytera fler och nya nyckelkompetenser.  

Bolaget består för närvarande av 19 anställda och har ett utvecklingsteam på 7 medarbetare, och kontoret är placerat i centrala Karlskrona. Miljödata har en stabil ekonomisk grund och har haft ett positivt resultat de senaste 15 åren. Miljödata omsätter ca 31 miljoner SEK per år. 

Vi finns för att våra kunder ska må bättre. Vi har till och med byggt in det i vår mission, i anledningen till att vi finns till. Där säger vi ”Varje dag bygger vi lösningar, människor och organisationer” och tvekar inte för en sekund på att just så är fallet. Vi kodar, projektleder, säljer, testar, utbildar och en massa andra liknande saker – men allt det där görs inte för sin egen skull. Det görs för att i slutändan bygga människorna på arbetsplatsen, för att skapa rätt förutsättningar för den goda arbetsplatsen, för att organisationer skall må bra. 

Om Rollen 

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med både frontend- och backendfokuserad webbutveckling samt utveckla nya system som gör samhällsnytta. Du kommer få möjligheten att fördjupa dig i programmering i C# .NET Core, JavaScript och Blazor, SQL Server.  

Du kommer att ha mycket varierande arbetsuppgifter inom programmering, huvudsakligen 

 • Programmering 
 • Databasdesign 
 • Testning 
 • Granskning 
 • Arkitektur 
 • Prototyparbete 
 • Dokumentation av kod 

Om Dig 

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom webbutveckling, fullstack eller motsvarande och minst 3 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling. Vi söker dig som gillar allt kring utveckling och drivs av att ha ett stort eget ansvar för att göra det där lilla extra. Du är utåtriktad, ansvarstagande och noggrann. Du kan arbeta självgående men är också en stark lagspelare som ser att helheten är det viktiga för framgång. Eftersom våra system används för att förbättra våra kunders arbetsmiljö och personalhälsa så ser vi gärna att du har ett starkt driv av att vilja hjälpa människor. 

 • goda erfarenheter av att arbeta med webbutveckling inom C# och .NET Core  
 • goda kunskaper i SQL server, databas, design och TSQL.  
 • Goda kunskaper inom backend-utveckling med C# 
 • kunskaper inom ramverk som t.ex. Blazor, .NET, Bootstrap 

 

Det är extra meriterande om du har erfarenhet inom något eller några av följande områden; Scrum, Git, Azure Devops, CI/CD, TDD, Razor, Vue.js, Postgres, NoSQL eller Entity Framework.  

Kontaktinformation  

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare, jenny.flygare@se.experis.com, 070-255 71 43. Du ansöker till tjänsten via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.  

 

Välkommen med din ansökan!

Våra produkter