Miljödata växer och stärker nu sitt utvecklingsteam med en systemutvecklare. Du kommer få möjligheten att hjälpa till att lyfta våra produkter till en ny teknikstack och jobba med att ta fram nya features i våra lösningar. Vill Du vara med på tillväxtresan och forma det framtida Miljödata? Brinner du extra för TDD eller integrationer? Sök då denna tjänst!

Om Dig

Vi ser gärna att du är en systemutvecklare som har intresse av integrationer och/eller TDD - testdriven utveckling. Du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom systemutveckling. Vi tror att du gillar allt kring utveckling, test, automation och drivs av att ha ett stort eget ansvar för att göra det där lilla extra. Du är kommunikativ, ansvarstagande och noggrann. Du kan arbeta självständigt men är också en god lagspelare som gillar prestigelöshet och att samarbeta med andra. Här handlar det om att jobba tillsammans i team, dela med sig av sin kunskap och skapa delaktighet.

Du har med stor sannolikhet en erfarenhetsbakgrund inom;

 • Utveckling inom C# / .NET Core / Backend
 • TDD - Test Driven Development
 • Integrationer och API-utveckling
 • SQL server, databas, design och TSQL.

Det är extra meriterande om du har erfarenhet inom något eller några av följande områden; Scrum, Git, Azure DevOps, CI/CD, TDD, REST, Razor, Vue.js, Blazor, Bootstrap, Postgres, NoSQL eller Entity Framework.

 

Om Rollen

Den här tjänsten passar dig som brinner för att arbeta med systemutveckling och vill utveckla nya system som gör samhällsnytta. Vi behöver förstärka gruppen med dig som har erfarenhet av och vill jobba mer fokuserat med TDD och/eller integrationer och API-utveckling. Du kommer få möjligheten att fördjupa dig i programmering i C# .NET Core, JavaScript och SQL Server.

Här får du möjlighet att jobba väldigt varierat med arbetsuppgifter inom följande områden;

 • Programmering
 • TDD
 • Databasdesign
 • Integrationer, REST-API
 • Granskning
 • Arkitektur
 • Prototyparbete


Om Oss

Miljödata är ett litet familjärt bolag och här får du möjlighet att sitta i nyrenoverade lokaler och arbeta för en arbetsgivare som värnar om sina medarbetare. Det innebär också stor variation av arbetsuppgifter samt frihet och möjlighet att påverka. Målsättningen för produkterna och systemen är att hjälpa, skapa ett värde för någon annan och på så sätt bidrar du till samhällsnytta.

Miljödata har en ledande position på marknaden och säljer egenutvecklade produkter inom arbetsmiljö och hälsa till Sveriges kommuner och stora privata företag.

Vi finns för att våra kunder ska må bättre. Vi har till och med byggt in det i vår mission, i anledningen till att vi finns till. Där säger vi "Varje dag bygger vi lösningar, människor och organisationer" och tvekar inte för en sekund på att just så är fallet. Vi kodar, projektleder, säljer, testar, utbildar och en massa andra liknande saker - men allt det där görs inte för sin egen skull. Det görs för att i slutändan bygga människorna på arbetsplatsen, för att skapa rätt förutsättningar för den goda arbetsplatsen, för att organisationer skall må bra. Läs gärna mer om oss Här!

Kontaktinformation

I den här rekryteringen samarbetar Miljödata med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och specialister. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis.com eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, luka.jovovic@se.experis.com.

Läs mer och sök tjänsten via Experis här!


Välkommen med din ansökan!

Våra produkter