Vi söker en kundorienterad systemintegratör


Har du ett starkt driv att vilja förbättra och förenkla och ett stort engagemang för att förstå och vilja lösa tekniska uppgifter? Har du förmågan att förstå synergier och kopplingar mellan olika systemfunktioner och förklara dessa i ord och text?

Då är det dig vi söker!

Miljödata är inne i en spännande expansionsfas och söker därför fler ambitiösa medarbetare. Vi brinner för att hjälpa våra kunder inom arbetsmiljö och personalhälsa. Våra system är marknadsledande stöd för att digitalisera arbetet inom detta område. Vi söker nu dig som vill driva arbetet med att integrera våra lösningar med kundernas system. 

Arbetsbeskrivning
Din huvudsakliga roll som systemintegratör är att ta ett strukturerat ansvar för den tekniska frågeställningen som kommer i samband med införsäljning av Miljödatas system mot nya och befintliga kunder. 

Som systemintegratör ingår du i säljteamet och medverkar till försäljningen av Miljödatas produkter genom att förstå och skapa rätt förutsättningar för att kunden ska komma i drift. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektledning mot kund gällande integration
  • Teknisk kompetens inom integrationer för teamet
  • Analyser av kunders system och data
  • Skriva specifikationer av kunduppsättningar
  • Konfigurera och vara delaktig i vidareutveckling av Miljödatas integrationsrutiner tillsammans med vår utvecklingsavdelning. 
  • Teknisk konsultation kring olika SSO-lösningar och integrationer av dessa
  • Svarar på tekniska kravspecifikationer 
  • Dokumentation av systemlösningar 
  • Kundsupport för tekniska frågor gällande integrationer
  • Vara länken mellan kundens IT, systemförvaltare och eventuella leverantörer för att hitta rätt lösningar

 

Att arbeta på Miljödata
Miljödata har en stark position på marknaden och satsar nu ytterligare genom att rekrytera fler nyckelkompetenser. Vi vill att du ska vara med på tillväxtresan och forma det framtida Miljödata. 

Personalstyrkan består för närvarande av 18 anställda på kontoret i centrala Karlskrona. Kompetensen inom bolaget är hög och företaget har låg personalomsättning. 
Miljödata har en stabil ekonomisk grund och har haft ett positivt resultat de senaste 15 åren. Miljödata omsätter nästan 30 miljoner SEK per år. 

Vem är du? 
För att trivas bör du gilla utmanande och krävande uppgifter. Vi tror att du är en person som har stort självförtroende.  Du är entusiastisk, relationsskapande, positiv, självstartande, trygg, driven och engagerad. Att kunna prestera resultat genom samarbete med andra människor är en viktig egenskap i denna funktion. 

Du har en hög administrativ förmåga, du är målinriktad, relationsorienterad och kommunikativ. Du gillar att arbeta med en hög specialiseringsgrad för att förbättra och bibehålla kvaliteten samt uppskattar utmaningen i problemlösning och lägger fram väl genomtänkta praktiska lösningar.  Vidare visar du på allvaret i situationer, visar handlingskraft, är villig att ingripa för få upp tempot och nå målen.  

Du kan med fördel ha en grundläggande teoretisk IT-utbildning men vi tror starkt på att det är ditt driv, engagemang och intresse av att sätta dig in i kundens behov som är det absolut viktigaste! Om du har grundläggande kunskap i databasfrågor i SQL-server är det ett extra plus i kanten. 

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av att leda liknande IT-relaterade projekt i verksamhetsutveckling. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att skriva teknisk dokumentation. Vidare vill vi att du har god kunskap om systemintegrationer. 
Du besitter stor förmåga att på det svenska eller engelska språket uttrycka dig i tal och skrift. 

Tjänsten
Heltid. Start omgående enligt överenskommelse.


Ort
Karlskrona 


Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev. Om du har frågor kring ansökan kan du kontakta

Linda Engqvist, 0733 40 44 54 eller maila till linda@engqvistzimmerman.se

Tidsplan
Sista ansökningsdag den 6 januari 2020.

Sök till tjänsten här!

Tillbaka till nyhetslistan

Senaste Nyheterna