Att jobba som systemutvecklare på Miljödata


Vi har inga öppna tjänster just nu, men är alltid intresserade av att ta in en intresseanmälan för framtida återkoppling!

Hos oss jobbar de som gillar problemlösning, man får arbeta i ett mindre team och vara med och utveckla företagets egna produkter.

Som systemutvecklare arbetar man brett från idé, design och utveckling till test, dvs. man är med i hela processen och får ta ansvar för det man utvecklar. Vi arbetar i en små grupprt med nära samarbete, vi tar snabba beslut och bollar med varandra både när vi testar, löser problem och kör fast. Det är vi i teamet som bestämmer vad och hur vi skall utveckla våra moduler! Möjligheten att påverka är stor – det är skillnaden mellan oss i det lilla bolaget jämfört med en roll i det stora företaget– samtidigt som vi har en stor kundbas!

Vi levererar en molntjänst med en modern affärsmodell. Vår cloud-baserade lösning är browser-oberoende och utvecklas i olika lager.

Vi använder .NET som plattform. Vi utvecklar våra applikationer med Visual Studio, ReSharper och använder Subversion och Git som versionshanteringssystem. Våra  utvecklare arbetar med C# och SQL i våra datasbasdrivna webbapplikationer. Vi använder en hel del stored procedures för affärslogiken i vår MS SQL databas. I frontend utvecklingen är det viktigt för oss med javascript-kompetens.

Vår värdegrund bygger på FörtroendeRespektKompetens och Flexibilitet.

Låter det intressant? Skicka din intresseanmälan till jobb@miljodata.se.

Vi undanber oss vänligen samtal från rekryteringsbolag och annonsförsäljare.