Vi söker systemutvecklare


Vi söker dig som gillar problemlösning, hos oss får du arbeta i ett mindre team som ansvarar för vår programsvit inom Personal & Hälsa området med exempelvis Adato, Lisa och Sara.

I din roll som systemutvecklare arbetar du brett från idé, design, utveckling till test, dvs. du är med i hela processen och får ta ansvar för det du utvecklar. Vi arbetar i en liten tight grupp med nära samarbete, vi tar snabba beslut och bollar med varandra både när vi testar, löser problem och kör fast. Det är vi som utvecklar Adato – vår succé! Det är vi i teamet som bestämmer vad och hur vi skall utveckla våra moduler! Din möjlighet att påverka är stor – det är skillnaden mellan oss i det lilla bolaget jämfört med en roll i det stora företaget– samtidigt som vi har vår stora kundbas!

Vi levererar en molntjänst med en modern affärsmodell. Vår cloud-baserade lösning är browser-oberoende och utvecklas i olika lager.

Vi använder .NET som plattform. Vi utvecklar våra applikationer med Visual Studio, ReSharper och använder Subversion och Git som versionshanteringssystem. Som utvecklare hos oss arbetar du med C# och SQL i våra datasbasdrivna webbapplikationer. Vi använder en hel del stored procedures för affärslogiken i vår MS SQL databas. I frontend utvecklingen är det viktigt för oss med javascript kompetens.

Vi har nyligen lyft våra moduler för att bl.a. bli browser-oberoende, i samband med det strukturerar vi upp vår arkitektur i lager och moduler.

Användarna av systemen är chefer och HR-personal. Informationen i systemen är av känslig karaktär vilket ställer höga krav på säkerhet. Det är en fördel om du har viss utbildning eller erfarenhet kring datasäkerhet. 

Vi söker både seniora och juniora systemutvecklare. Du har erfarenhet av programvaruutveckling i motsvarande miljö som beskrivs ovan. Har du erfarenhet av testdriven utveckling så är det ett extra plus. Om du dessutom har erfarenhet av arkitektur och ramverk som Angular, Vue eller liknande så blir vi extra glada. Som junior har du en adekvat utbildning eller bakgrund och förmåga att lära dig detta. Vi värderar dina personliga egenskaper högt.

Driften har vi lagt hos vår lokala partner City Network. Vår säljavdelning samarbetar också med försäljningspartners som exv. Previa, Evry och Visma i olika marknadssegment.

Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete, i ett företag som tror på individen och uppskattar sina medarbetare. Vi har kul, tränar på betald arbetstid ihop, plus träningskort, fri frukost och frukt. Du förstår resten- vi skall bli stans bästa arbetsplats!

Vår värdegrund bygger på Förtroende, Respekt, Kompetens och Flexibilitet.

Din placering är på kontoret i centrala Karlskrona, du rapporterar till utvecklingschefen.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till utvecklingschef Joachim Nilsson på joachim.nilsson@miljodata.se.

Vi undanber oss vänligen samtal från rekryteringsbolag och annonsförsäljare.

Välkommen!